0523 - 68 32 10 info@areca-projecten.nl

Lekker wonen en werken op bedrijvenpark Einsteinstraat

Voor steeds meer ondernemers is een woon-werk locatie een goede combinatie van landelijk wonen én succesvol ondernemen. Ook Alex Reiling van AReca project Ontwikkeling en Vastgoed Beheer merkt dat. ‘Steeds meer ondernemers proberen bij hun bedrijven ook woningen voor hun personeel te krijgen. Begrijpelijk, want alleen al qua reistijd biedt de combinatie wonen/werken al een enorm voordeel.’
Einsteinstraat volop in ontwikkeling
AReca speelt volop in op de groeiende tendens van woon/werkkavels in de huidige, groeiende economie. Bijvoorbeeld met haar Plan Einsteinstraat te Dedemsvaart, dat momenteel volop in ontwikkeling is. Timmerende bouwlieden en ratelende boormachines op het bedrijvenpark getuigen van de bloeiende economie en brengen het bedrijvenpark helemaal tot leven.
Plan Einsteinstraat is een gemengd bedrijvenpark, dat grenst aan het levendige industrieterrein ‘De Rollepaal’. Aan de zuidkant zijn ruime kavels beschikbaar met plek voor een bedrijf met nieuwbouwwoning. De kavels variëren in grootte van pakweg 1000 tot 2000 M2 met een fatsoenlijk prijsniveau.
Van de ruim dertig beschikbare kavels op het bedrijvenpark is al ruim een derde verkocht. Momenteel wordt er op verschillende plekken actief gebouwd. door WMI Holland BV, MH Tractoren, Ramond’s Bouwservice en Runherd Metselwerken.
AReca denkt mee
Ook RIBO Metaaltechniek bouwt op het bedrijvenpark Einsteinstraat. De eigenaren Richard Boessenkool en Karin Zantingh zien er met de bouw van een nieuwe woning met loods enorm naar uit om hun bedrijfsactiviteiten op de nieuwe locatie voort te zetten. Helemaal zonder slag of stoot ging het allemaal niet. ‘Ons oude huis hebben we verkocht in 2017 met de intentie om een nieuwbouw woning met loods te bouwen in Dedemsvaart, zodat Richard zijn eigen bedrijf dichtbij huis kon voortzetten. We kwamen al snel terecht bij AReca omdat deze percelen had om ons nieuwbouwproject te kunnen realiseren. Omdat het traject qua financiering nogal traag was, heeft het lang geduurd. Alex Reiling heeft echter de tijd voor ons genomen. Hij heeft ons met de juiste mensen in contact gebracht om dit mooie project rond te krijgen,’ prijzen de eigenaren van RIBO de inzet van Reiling.
‘Met elkaar verdienen’
De Vastgoedontwikkelaar vindt het allemaal niet meer dan normaal, passend bij het uitgangspunt van AReca om niet aan elkaar, maar met elkaar te verdienen. Een principe dat AReca niet alleen huldigt bij de ontwikkeling van bedrijfsterreinen, maar ook nastreeft bij de ontwikkeling, verkoop en verhuur van onroerend goed in het algemeen. Het is onder andere Nies Drenth van Schuurman Schoenen, die dat volmondig bevestigt. ‘Wij huren het pand aan de Julianastraat al acht jaar van Alex Reiling en hebben nog steeds een perfecte samenwerking. Alles is te overleggen en te bespreken.’ Het tekent de sfeer en de werkwijze van AReca, dat in 2000 begon en sindsdien volop is doorontwikkeld. 
Wil je meer weten over het project Einsteinstraat,, wonen en werken? Klik hier!

 

Waarom Areca?

Ruim aanbod

Ruim aanbod aan huur- en koopruimten

10+ jaar ervaring

Wij bieden een schat aan ervaring

Goed bereikbaar

Neem gerust contact met ons op

Contact

Areca Projecten
Julianastraat 1
7701GH Dedemsvaart

 0523-683210 / 712472
 info@areca-projecten.nl

Einsteinstraat Dedemsvaart

Over ons

In 2000 zijn we begonnen met de ontwikkeling en de verkoop van kavels op het plan “Moerwijk” in Dedemsvaart. Woningbouw gecombineerd met industrie.Dat de roots in Dedemsvaart liggen leidt geen twijfel. Momenteel hebben wij daar een sterke marktpositie verworven.

Openingstijden

ma.t/m vr. op afspraak
zaterdaggesloten
zondaggesloten

Contactgegevens

Areca Projecten
Julianastraat 1 8
7701 BC Dedemsvaart

 0523-683210 / 712472
 info@areca-projecten.nl